Faipari és Kegyeleti Termékeket Gyártó Kft.
index2   
A Keletfa Kft. bemutatása

Társaságunk jogelõdjét Kelet-Magyarországi Faipari Vállalatot 1949-ben alapította a Magyar Állam. Több mint 50 éves történelme során mindig a koporsógyártás volt a fõ profil. A Keletfa Kft. a rendszerváltás követõ elso évben jött létre, a már említett állami vállalat privatizálásával.

A 90-es évek piaci változásai nehéz helyzetbe hozták a vállalatot, több éves visszaesés után 98-ban a Hegedüs család vásárolta meg a céget. Az új vezetés komoly beruházásokat és piacváltást hajtott végre a következõ években, melynek eredményeképpen a vállalat termelése a többszörösére nõtt.

Napjainkban a Keletfa Kft. Magyarország piacvezeto koporsógyártó társasága, a vállalat alkalmazásában álló mintegy hetven fõ 24.000 koporsót gyárt évente. A termelés jelentõs része belföldön kerül értékesítésre, de emellett jelentõs exportpiacokkal rendelkezik európai államokban, elsõsorban Németországban, Franciaországban és Finnországban.

Társaságunk elsõrendû célja, hogy vevõink elégedettek legyenek a termékeinkkel és a kiszolgálással. A vállalat minden lépését ennek a célnak rendeli alá. 


hagyományos koporsó - hatszögletû koporsó - nyolcszögletû koporsó - amerikai típusu koporsó - német export koporsó - francia export koporsó